forside RD

Velkommen til Læge Rikke Nørremark-Andersen

- og ikke mindst klinikkens praksissygeplejerske Trine Thomsen
 
Det er fortsat vores mål i 2021 at bestræbe os på at udvikle praksis, således at høj faglighed samt mødet med den enkelte patient prioriteres højt.
Klinikkens øvrige ansatte omfatter (fra 1/5-21) sekretær/SoSu assistent Susanne Palm og sekretær Charlotte Christensen, som "deles" med lægerne Tina Hare og Christina Davidsen.
Klinikken har desuden et mindre samarbejde med Tina Hare omkring akutte problemstillinger og man kan derfor som patient af og til møde Tina i denne sammenhæng.

For diverse praktiske informationer, se venligst nedenfor.

Mange venlige hilsener fra
Rikke Nørremark-Andersen

Influenza vaccination

Det er nu igen muligt at blive vaccineret mod influenza. Vaccination er mulig mellem 1/10- 21 - 14/1-22. Ring til klinikken for en tid. Vaccinationen tilbydes gratis til forskellige befolkningsgrupper. Bl.a kan alle på 65 år eller derover blive vaccineret gratis, ligesom visse yngre patienter kan vaccineres uden betaling. Sundhedsstyrelsen har i år som noget nyt indført tilbud om vaccination til børn mellem 2 og 6 år. Forældre opfordres til at tage i mod vaccination til deres børn. Vaccinen er en næsespray, som skal gives to gange med ca 1 måneds mellemrum.

Vaccination mod lungebetændelse: Pneumokokvaccinen (vaccinen mod lungebetændelse) er nu på markedet igen. Den er tilbudt alle på 65 år og derover. Ring og bestil en tid, hvis du ønsker vaccination. Muligvis udvides tilbuddet til patienter med kronisk sygdom under 65 år i løbet af foråret.
 
For information om COVID 19 - se venligst "Nyheder"
 

Tidsbestilling og receptfornyelse:

Online tidsbestillingen er igen åbnet. Hvis ventetiden på disse tider er meget lang - så ring i stedet til sekretæren, da der kun er et begrænset antal tider afsat til online bookning!

Tidsbestilling telefonisk skal ske via sekretær ml. 9 - 12 eller 13 - 14

OBS: TELEFONKONSULTATIONER UDGÅR!
Det er DESVÆRRE IKKE LÆNGERE muligt at bestille tid til en TELEFONKONSULTATION, da Regionen IKKE længere ønsker at anvende denne konsultationsform. Konsultationer kræver derfor igen fremmøde, med mindre, det drejer sig om helt enkle problematikker, som kan forventes løst på få minutter.

OBS!!! Vær opmærksom på, at tidsbestilling til udfyldelse af ENHVER type ATTEST skal ske TELEFONISK hos sekretæren, da det er meget varierende hvor lang tid der skal afsættes til dette.

Ved en "almindelig" konsultation har patienten omkring 10 minutter sammen med lægen eller sygeplejersken. Lægen/sygeplejersken behøver efterfølgende nogle minutter til at lave sit journalnotat, skrive og sende evt. recepter, henvisninger eller lignende. Der vil derfor i langt de fleste tilfælde kun være tid til vurdering af en problemstilling pr. konsultation. Vi beder om, at man så vidt muligt forsøger at respekterer dette - da næsten alle patienter sætter pris på den kortest mulige ventetid - både ved tidsbestilling og i venteværelset...

BEMÆRK, i henhold til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, kræver fornyelse af vanedannende og/eller stærkt smertestillende medicin fremmøde i klinikken. Dette omfatter bl.a. fornyelse af beroligende medicin, sovepiller og stærke morfinpræperater.

HUSK ALTID selv at sørge for få svar på dine egner prøver og undersøgelser.

  • at lægen arbejder under et regelsæt bestemt af Regionen. Lægen SKAL som følge heraf se et vist antal patienter pr. dag. Tiden afsat til hver enkelt konsultation er derfor begrænset.
  • Regelsættet "bestemmer" bl.a.:
  • hvor mange patienter en praktiserende læge mindst skal passe i sin klinik
  • at den praktiserende læge skal kunne give en forholdsvis hurtig tid
  • at den praktiserende læge skal tilbyde regelmæssige tider til bestemte patientgrupper (f.eks. kronisk syge, gravide og børn)
  • at Regionen kræver dokumentation for lægens arbejde - dette sker ved hjælp af patienternes sundhedskort, som derfor SKAL medbringes og registreres ved hvert fremmøde