Nyheder Rikke

Klinikken holder lukket fredag 11/6-21

Såfremt du har brug for akut lægehjælp denne dag, kan du henvende dig til en af de øvrige klinikker i Lægehuset. 

Vaccination mod lungebetændelse / kighoste

PNEUMOKOK-VACCINERNE er igen tilgængelige

Klinikken har igen vacciner mod lungebetændelse (pneumokok) på lager!
De er derfor igen muligt at bestille tid til vaccination gratis såfremt du er 65 år eller derover.

 

Kighoste vaccination til gravide - ring til klinikken for yderligere information, da der løbende ændres i vaccinationstilbuddet.

CORONA VIRUS/COVID 19

CORONA virus instruks:

VED MISTANKE OM SMITTE MED CORONA VIRUS MÅ DU FORTSAT IKKE MØDE OP I LÆGEHUSET!

Patienter med symptomer fra luftvejene (hoste, forkølelse, ondt i halsen mv) KAN FORTSAT IKKE SES I KLINIKKEN uden forudgående negativ test.
RING ALTID FØRST for råd og vejledning, hvis du har brug for en sundhedsfaglig vurdering.

Hvis du ingen symptomer har, men har været udsat for potentiel smitte, skal du selv bestille tid til test på "coronaprover.dk".

RING gerne hvis du har brug for råd og vejledning - så du sammen med lægen/sygeplejersken/sekretæren kan aftale, hvordan du bedst får hjælp.

Test for COVID 19:
Testning sker på teststederne. Tid skal bestilles på hjemmesiden: coronaprover.dk, hvor teststederne også kan ses og vælges.
RING for information, såfremt du er i tvivl om de aktuelle retningslinjer, som med fordel kan læses på Sundhedsstyrelsen hjemmeside

Vaccination for COVID 19:
Vaccinationsprogrammet/kalenderen kan ses her: https://www.sst.dk/da/udgivelser/2021/vaccinationskalender

Afhængighedsskabende medicin

Klinikken har d. 14/5-18 haft besøg af tilsynsmyndigheden fra Sundhedsstyrelsen. Tilsynets fokus har bl.a. været på regler og rutiner i forbindelse med udskrivning af afhængighedskabende præparater (beroligende medicin og stærke smertestillende midler). Receptfornyelse af disse præparater skal fortsat ske ved personlig fremmøde i klinikken - SUNDHEDSKORT skal altid medbringes, men som noget nyt indføres en obligatorisk halvårlig lægesamtale mhp. fortsat behov for behandling/nedtrapning/udtrapning.