Nyheder

INFLUENZA TID

I år bliver influenza vaccinerne først frigivet 1/11.
Der vil IKKE blive afholdt åbent hus arrangement i denne forbindelse. Vi vil i stedet forsøge at fordele patienterne på udvalgte dage, for at minimere ventetiden. I første omgang vaccinerer vi MANDAG D. 4/11 og TIRSDAG D. 12/11 efter frokost. RING VENLIGST FOR EN TID TIL VACCINATION forinden.

Vaccination er gratis for følgende patientgrupper: Patienter, der er fyldt 65 år inden januar 2020, førtidspensionister, gravide i 2.og 3. trimester, patienter med kroniske sygdomme og enkelte andre grupper

OBS!!! Vi har fået ny hjemmeside. Vær opmærksom på, at du ikke kan logge ind med din gamle kode og at du skal oprette dig som bruger igen. Efterfølgende kan du logge på med NemID. Ved medicinbestilling, skal man selv taste sin medicin ind første gang man anmoder om fornyelse - HUSK AT GEMME præparatet på din "liste". Alternativt kan mobil App'en "Medicinkortet" anvendes - den er nem at bruge!

Klinikken har d. 14/5-18 haft besøg af tilsynsmyndigheden fra Sundhedsstyrelsen. Tilsynets fokus har bl.a. været på regler og rutiner i forbindelse med udskrivning af afhængighedskabende præparater (beroligende medicin og stærke smertestillende midler). Receptfornyelse af disse præparater skal fortsat ske ved personlig fremmøde i klinikken - SUNDHEDSKORT skal altid medbringes, men som noget nyt indføres en obligatorisk halvårlig lægesamtale mhp. fortsat behov for behandling/nedtrapning/udtrapning.